Pasjonsfruktmousse

Dette er opprinnelig en dessert, men jeg har laget den om til en mousse til makron. Den andre halvdelen av oppskriften kan lages med lime

Lag først makroner etter min oppskrift

Til ca 30 makroner

1/2 boks kondensert søtet melk

4 Pasjonsfrukt

2 plater gelatin

1/2 boks fløte (bruk boksen til kondensert melk som målebeger)

  •  Legg gelatin til bløt i kaldt vann i 5 minutter
  • Bland kondensert melk, pasjonsfrukt og fløte i en bakebolle
  • smelt gelatin med bittelitt vann i en kjele
  • Hell den smeltede gelatinen over i melkeblandingen i en tynn stråle mens du rører kraftig. 
  • Hell over i sprøyteposer slik at den er klar til bruk når den er klar
  • La den stå å sette seg i 6-8 timer før du bruker den

Caption

Kanel og ingefær

Se oppskrift

Caption

Lemoncurd

Se oppskrift
Bringebærmakroner laget med kunstnerisk profesjon

Caption

Bringebær og hvit sjokolade

Se oppskrift
Makroner med fløyelsmyk karamell og flaksalt

Caption

Salt karamell

Se oppskrift
Bakverk med eksotisk lime i en kombinasjon med søt makron

Caption

Lime krem

Se oppskrift
En smaksrik dessert med eksotisk innslag på det norske kakebordet

Caption

pasjonsfrukt

Se oppskrift
Appelsinkrem laget med nøyaktig profesjon og smaksatt med sitron

Caption

Appelsinkrem

Se oppskrift
Nyt mørk sjokolade i franske makroner sammen med en kaffe

Caption

Mørk sjokolade

Se oppskrift
Melkesjokoladekrem en drøm som møter virkelighet i en munnfull fransk makron

Caption

Melkesjokolade

Se oppskrift
Vaniljemakroner med vaniljefyll

Caption

Vaniljefyll

Se oppskrift