Makroner med smak av ingefær og kanel

 

Makroner med ingefær og kanel

Dette er min sønns favoritt, den har en kanskje en smak av jul, men det passer til alle tider. Smaken av kanel er en stor favoritt her hjemme og en favoritt blant kunder. Den har en fyldig, rund smak.

 

Til ca 20-25 makroner

Lag først makroner etter min oppskrift

Fyll:

1ts malt kanel

1ts malt ingefær

0,5dl vann  

75g smør

15g sukker

150g hvit sjokolade

 

Kok opp alt utenom sjokoladen, sett den til side i ca 3 minutter og tilsett hakket hvit sjokolade. 

La det avkjøles litt mens du pisker kraftig, evt. bruk stavmikser om det ser ut som det skal skille seg. 

Settes i kjøleskap til avkjølt, helst over natten

 

Caption

Kanel og ingefær

Se oppskrift

Caption

Lemoncurd

Se oppskrift
Bringebærmakroner laget med kunstnerisk profesjon

Caption

Bringebær og hvit sjokolade

Se oppskrift
Makroner med fløyelsmyk karamell og flaksalt

Caption

Salt karamell

Se oppskrift
Bakverk med eksotisk lime i en kombinasjon med søt makron

Caption

Lime krem

Se oppskrift
En smaksrik dessert med eksotisk innslag på det norske kakebordet

Caption

pasjonsfrukt

Se oppskrift
Appelsinkrem laget med nøyaktig profesjon og smaksatt med sitron

Caption

Appelsinkrem

Se oppskrift
Nyt mørk sjokolade i franske makroner sammen med en kaffe

Caption

Mørk sjokolade

Se oppskrift
Melkesjokoladekrem en drøm som møter virkelighet i en munnfull fransk makron

Caption

Melkesjokolade

Se oppskrift
Vaniljemakroner med vaniljefyll

Caption

Vaniljefyll

Se oppskrift