Mousse de Lemon
Lime mousse
Denne ble jeg tipset om av en kollega. Hun elsket denne desserten og lurte på om jeg kunne lage den inni makroner. Og det kunne jeg selvsagt. Det ble en ganske stor mengde mousse ettersom dette egentlig er en dessert så jeg halverte den og lagde opp en andre halvdelen med pasjonsfrukt. Det ble veldig godt.
Lag først makroner etter min oppskrift
til ca 30 makroner
1/2 boks kondensert søtet melk
3 -4 lime
2 plater gelatin
1/2 boks fløte (bruk boksen til kondensert melk som målebeger)
- Legg gelatin til bløt i kaldt vann i 5 minutter
- Bland kondensert melk, lime og fløte i en bakebolle
- smelt gelatin med bittelitt vann i en kjele
- Hell den smeltede gelatinen over i melkeblandingen i en tynn stråle mens du rører kraftig.
- Hell over i sprøyteposer slik at den er klar til bruk når den er klar
- La den stå å sette seg i 6-8 timer før du bruker den