Mousse de Lemon

Lime mousse

Denne ble jeg tipset om av en kollega. Hun elsket denne desserten og lurte på om jeg kunne lage den inni makroner. Og det kunne jeg selvsagt. Det ble en ganske stor mengde mousse ettersom dette egentlig er en dessert så jeg halverte den og lagde opp en andre halvdelen med pasjonsfrukt. Det ble veldig godt. 

Lag først makroner etter min oppskrift

til ca 30 makroner

1/2 boks kondensert søtet melk

3 -4 lime

2 plater gelatin

1/2 boks fløte (bruk boksen til kondensert melk som målebeger)

  •  Legg gelatin til bløt i kaldt vann i 5 minutter
  • Bland kondensert melk, lime og fløte i en bakebolle
  • smelt gelatin med bittelitt vann i en kjele
  • Hell den smeltede gelatinen over i melkeblandingen i en tynn stråle mens du rører kraftig. 
  • Hell over i sprøyteposer slik at den er klar til bruk når den er klar
  • La den stå å sette seg i 6-8 timer før du bruker den

 

Caption

Kanel og ingefær

Se oppskrift

Caption

Lemoncurd

Se oppskrift
Bringebærmakroner laget med kunstnerisk profesjon

Caption

Bringebær og hvit sjokolade

Se oppskrift
Makroner med fløyelsmyk karamell og flaksalt

Caption

Salt karamell

Se oppskrift
Bakverk med eksotisk lime i en kombinasjon med søt makron

Caption

Lime krem

Se oppskrift
En smaksrik dessert med eksotisk innslag på det norske kakebordet

Caption

pasjonsfrukt

Se oppskrift
Appelsinkrem laget med nøyaktig profesjon og smaksatt med sitron

Caption

Appelsinkrem

Se oppskrift
Nyt mørk sjokolade i franske makroner sammen med en kaffe

Caption

Mørk sjokolade

Se oppskrift
Melkesjokoladekrem en drøm som møter virkelighet i en munnfull fransk makron

Caption

Melkesjokolade

Se oppskrift
Vaniljemakroner med vaniljefyll

Caption

Vaniljefyll

Se oppskrift