Bringebær

 

 

Bringebær fyll plassert mellom to makronskall

Denne oppskriften gir deg en silkemyk krem som sitter veldig godt i makronene. Lag opp en større porsjon når du først er i gang. Start med å lage fyllet før du lager makroner, da får fyllet tid til å sette seg.

Lag makroner etter denne oppskrift 

  • 1/2dl bringebær (ferdig kokt uten frø)
  • 1ts sitronsaft
  • 125g hvit sjokolade

1. Start med å hakke opp sjokoladen i små biter og sett til side

2. Hell frosne eller ferske bringebær i en kjele, og varm det opp til alt er blitt en røre.

3. Sil bringebærblandingen i en sil og få ut alle frø. 

4. Ta sausen over i kjelen igjen og tilsett sitron og sjokolade, og rør til alt er blandet godt til en silkemyk konsistens

5. Når den har satt seg etter et par timer i kjøleskap sprøyter du den inn mellom to makronskall. 

Nyt denne til en kopp kaffe 

 

Kontaktskjema