Franske makroner med Lemoncurd

Dette er kremen over alle makronfyll. En ekte vinner inni makronen. Den er litt sur som passer så godt inni et så søtt makronskall. Det kan bli litt farlig god kombo, og vanskelig å ta bare en.

Lag først makroner etter min oppskrift 

Til ca. 20-25 makroner

3 Eggeplommer

100g sukker

1/2dl sitronsaft

40g kaldt smør

1/2 plate gelatin

  • Legg gelatin til bløt i kaldt vann
  • Bland alt utenom smør i en kjele som varmes opp til kokepunkt på svak varme og sett så til side
  • Tilsett gelatin og rør denne godt inn
  • La det kjøles i ca 5 minutter før du tilsetter smør i terninger
  • Rør kraftig
  • hvis du nå har klumper etter koagulert egg så kan du ta en stavmikser å kjøre det til en glatt krem
  • La stå i kjøleskap i 6 timer eller over natten

Caption

Kanel og ingefær

Se oppskrift

Caption

Lemoncurd

Se oppskrift
Bringebærmakroner laget med kunstnerisk profesjon

Caption

Bringebær og hvit sjokolade

Se oppskrift
Makroner med fløyelsmyk karamell og flaksalt

Caption

Salt karamell

Se oppskrift
Bakverk med eksotisk lime i en kombinasjon med søt makron

Caption

Lime krem

Se oppskrift
En smaksrik dessert med eksotisk innslag på det norske kakebordet

Caption

pasjonsfrukt

Se oppskrift
Appelsinkrem laget med nøyaktig profesjon og smaksatt med sitron

Caption

Appelsinkrem

Se oppskrift
Nyt mørk sjokolade i franske makroner sammen med en kaffe

Caption

Mørk sjokolade

Se oppskrift
Melkesjokoladekrem en drøm som møter virkelighet i en munnfull fransk makron

Caption

Melkesjokolade

Se oppskrift
Vaniljemakroner med vaniljefyll

Caption

Vaniljefyll

Se oppskrift